top of page

Europæisk Kulturregion

2020

© BARC Scandinavia

Digital debat på Kulturmødet Mors 2020

Udfordring


Under Kulturmødet 2020 ønskede Europæisk Kulturregion at sætte fokus på kulturens digitale udfordringer og potentialer. Corona-pandemien gjorde, at det fysiske Kulturmøde blev konverteret til et digitalt format - og der var således behov for, i et streamet debat-format, at skabe både faglig tyngde og kommunikativ rækkevidde for at få kernebudskaber og -pointer ud at leve i kulturlivet og den brede befolkning.

Løsning


Vi trak på vores overblik over internationale strømninger og tilrettelagde en række tema-spor for debatten der fik belyst alle relevante aspekter af emner. Vi inddrog eget netværk og opsøgte relevante eksperter som moderator og i panelet - suppleret af en række korte video-interviews med internationale eksperter, top-politikere og andre kapaciteter, for at styrke den faglige tyngde. Derudover løftede vi debatten ind i et partnerskab med Kulturmonitor som gav øget rækkevidde for streaming og fik budskabet endnu længere ud.

Europæisk Kulturregion

Kunden siger


"Vi havde stor gavn af at trække på BARC Scandinavias store viden om digitalisering inden for kulturen, og deres kendskab til centrale personer på området, da vi skulle arrangere og afholde debat på Kulturmødet 2020."

Morten Falbe-Hansen

Chefkonsulent, Region Midtjylland

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

bottom of page