top of page

Region Midtjylland

2021-22

© BARC Scandinavia

Digitale forretningsmodeller på Midtjysk Kulturakademi

Udfordring


I regi af Europæisk Kulturregion ønskede Region Midtjylland at skabe en platform for kompetence-udvikling af midtjyske kulturaktører indenfor en række forretningskritiske områder. Digital udvikling var ét af områderne hvor der bl.a. var behov undervisning der overfor 25 institutioners bestyrelser og direktioner tydeliggjorde best-cases, metoder og udviklingpotentialer indenfor digital organisering og digital forretningsudvikling, betalingsvægge og lign.

Løsning


BARC forestod undervisningen på flere af forløbets undervisningsgange og gav blandt andet de medvirkede institutioner et overblik over de digitale præmisser for nutidens kulturinstitution og digital organisering samt et indblik i digital forretningsudvikling og de muligheder feltet rummer for kulturlivet. Vi udviklede undervisningsmateriale og øvelser i samspil med forløbet gennemgående underviser/tovholder og leverede endvidere materiale ind til Midtjysk Kulturakademis digitale platform "Midt i Kulturen" hvor de vigtigste værktøjer og ressourcer blev tilgængeliggjort til gavn for endnu flere institutioner.

Region Midtjylland

Kunden siger


"BARC Scandinavia underviste på flere af modulerne på vores digitaliseringsforløb for kulturinstitutioner i Midtjysk Kulturakademi. Vi oplevede en relevant, velforberedt og velformidlet undervisning som engagerede deltagerne og skabte refleksioner og indsigter - både om omverdenen og om institutionernes egne konkrete situationer, udfordringer og muligheder. Det afspejlede sig også i den feedback vi fik fra deltagerne efterfølgende. BARC trak endvidere relevante cases og eksperter ind udefra, hvilket var med til at understøtte tyngden i de faglige pointer yderligere.”​

 

Bettina Kiilsgaard Henrichsen

Udviklingskonsulent, Region Midtjylland

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

bottom of page