top of page

Kulturkraft

2021-

© Kulturmonitor/Janus Engel

International kulturkonference i København

Behov


I efteråret 2020 opstod enighed iblandt online-mediet Kulturmonitor, Dansk Industri og BARC Scandinavia, omkring behovet for at hæve barren for kulturkonferencer i Danmark. I kølvandet på Corona var der - efter partners opfattelse - behov for at hæve blikket og kigge mod udlandet for inspiration og cases der kunne styrke den danske kultursektor indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Løsning


Ved at inddrage vores internationale og nationale netværk programsatte BARC - i sparring med Kulturmonitor og DI's hold - en konference der samlede stærke cases fra hele verden og kontekstualiserede ind i en dansk kultursektor. Vi tilrettelagde fagligt program, koordinering og administration og stod for afvikling i samarbejde med DI's konference-team.


Fra år 1 i 2021 blev Kulturkraft en succes med +200 gæster - en succes som sidenhen er blevet konsolideret og optimeret til i dag at være Nordens største internationale kulturkonference med gæster fra hele Nordeuropa og de stærkeste danske og internationale talere og oplægsholdere.


Læs mere på www.kulturkraft.dk

Kulturkraft

I samarbejde med: Dansk Industri - Kreative Erhverv, Dansk Industri - Turisme og Oplevsler samt Kulturmonitor

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

bottom of page