top of page

Nordic Orchestra Conference

2023

© Nordic Orchestra Conference

Nordisk Grøn Orkesterguide

Udfordring


Under Nordic Orchestra Conference i Reykjavik i 2022 gik 36 nordiske orkestra sammen om at signere en deklaration under titllen "A Future with Sustainable Culture”. Der var et ønske om at få lavet en opsamling og uddybning af pointerne fra konferencen, for at give de nordiske orkestre konkret og retningsanvisende vejledning til, hvordan de kan komme videre i deres bæredygtige omstilling og sikre bidrag til afbødring af klimakrise samt at orkestrene er på linje med - og måske endda foran - aktuelle klima-dagsordener.

Løsning


BARC forestod en proces hvor vi med udgangspunkt i opsamlingen fra konferencen i 2022 identificerede relevante tematiske problemstillinger som blev belyst gennem undersøgelse af cases og research på relevante rapporter og forskning. I tæt samarbejde med Bæredygtigt Kulturliv NU - som indgik som fageksperter på området - fik vi konkretiseret et for nogle ret abstrakt emne ned til en række helt konkrete strategiskek mål og råd på både kort og lang bane. Vi stod for redaktion, layout i samarbejde med grafiker og bidrog til præsentation af guiden på Nordic Orchestra Conference 2023 i Helsinki.


Download guiden her.

Nordic Orchestra Conference

Kunden siger


"Vi er enormt glade for at kunne præsentere en guide, der understøtter orkestrenes arbejde med den grønne omstilling. Ensemblerne og orkestrene vil rigtig gerne bidrage til at mindske klimaudfordringerne, men det kan være svært for dem at vide, hvordan de bedst griber det an – det kan denne guide hjælpe dem med.”

Asbjørn Keiding

Direktør, DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner

I samarbejde med: Bæredygtigt Kulturliv NU, Iceland Symphony Orchestra, DEOO, Danske Kulturbestyrelser

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

bottom of page