top of page

BIG, DAC og C40

2020

© BARC Scandinavia

Partnerskaber og ungeinvolvering

Udfordring


Under C40 Mayors Summit ønskede Realdania at give børnene og ungdommen en mulighed for at blive involveret, set og hørt.

Løsning


I et partnerskab med Bjarke Ingels Group, Dansk Arkitektur Center, LEGO House og Microsoft inviterede vi børn og unge til at bygge bæredygtige prototyper sammen med deres forbilleder TrierGaming i DAC. En lang online kampagneperiode i egne og delte medier ledte op til et stort, afsluttende event i Blox. Projektet vandt en SPOT:ON Activiation Award samt Grand Prix 2020 - og blev indstillet til European Sponsorship Awards 2020.

BIG, DAC og C40

Juryen sagde


"Aktiveringen har et komplekst og aktuelt tema som centrum – men med udgangspunkt i børns glæde for computerspil kommunikeres budskabet i partnerskabet fint og let forståeligt videre i video og spilindhold – samtidig med konkret integrering af brandets produkt. På trods af et relativt beskedent budget, er det i partnerskabet lykkedes, at skaffe en række markante interessenter med i aktiveringen, lige fra et dansk verdensnavn som ambassadør til youtube’ere der rammer den unge målgruppe. Partnerskabet er på fornem vis lykkedes med, at formidle et vigtigt budskab, opnå høj grad af synlighed, rekruttere og aktivere brugere,- samt indfri sideløbende BTB målsætninger."


Jeppe Madsblad Lauritzen,

Formand for SPOT:ON Jury 2020

I samarbejde med: Bjarke Ingels Group, Dansk Arkitektur Center, LEGO House og Microsoft.

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

I'm a paragraph. Click here to add your own text 

bottom of page