top of page

Wed, 21 Feb

|

København Centrum

BARC [Connect]: Copenhagen Light Festival

Kom med på en eksklusiv tur rundt på Copenhagen Light Festival. Vi ser på - og hører om - lysinstallationer, men også om hvordan festivalen styrker både forretning og synlighed gennem partnerskaber.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [Connect]: Copenhagen Light Festival
BARC [Connect]: Copenhagen Light Festival

Time and place

21 Feb 2024, 17:30 – 19:30

København Centrum, Højbro Pl., 1200 København, Danmark

About this event

Vi gentager sidste års succes og inviterer på en guidet tur på Copenhagen Light Festival. Oplev lyset i vintermørket når lysfestivalen inviterer BARCs netværk på en helt særlig oplevelse. Vi mødes på Højbro Plads hvor vi får en kop at varme os på, imens vi hører om Copenhagen Light Festivals opstart og konsolidering gennem målrettet positionering og partnerskaber. 

Derefter går turen rundt til en række af de mange lysinstallationer hvor chefkurator og bestyrelsesnæstformand Jesper Kongshaug vil være vores vært. Vi slutter af igen ca 2 timer efter med endnu en kop af varme os på, og lidt uformel netværk og faglig inspiration inden vi drysser ud i vintermørket - hver for sig eller sammen.

Deltagelse koster 300,- pr. person excl. moms / 375,- incl. moms inklusive forplejning og guidet tour med headset. Tilmelding via formularen herunder.

Om Copenhagen Light Festival

Copenhagen Light Festival er en årligt tilbagevendende festival for lys, der transformerer det stille og kolde vintermørke til en særlig fejring af lyskunst, lysdesign og lysende oplevelser midt i København.

I løbet af tre uger i februar præsenterer festivalen et bredt udvalg af lysbaserede værker – heriblandt skulptur, installation, projektion, event og belysning skabt af både etablerede og spirende lysdesignere, lyskunstnere, studerende og organisationer,

Med et skræddersyet lysprogram kvalificeret af et kuratorisk udvalg,iscenesættes, fremhæves og fortolkes byens forskellige rum, pladser, bygninger, broer og skjulte steder på en ny og spændende måde.

Hovedparten af værkerne er samlet langs en rute i indre by, mens enkelte værker befinder sig i områder udenfor centrum. Festivalen viser desuden en række events, som finder sted enten i byrummet eller indendørs.

Festivalen inviterer internationale og lokale publikum i alle aldre til at gå op opdagelse i byen i den mørkeste og måske også koldeste måned på året.

BARC [Connect] er vores netværksarrangementer hvor vi samler aktører fra kulturlivet og fra andre sektorer til netværk og faglige indspark med fokus på partnerskaber på tværs. Læs mere om BARC Connect-netværket her.

Arrangementet er kun for medlemmer. Kontakt os hvis du vil høre mere om et medlemskab.

Share with a colleague

bottom of page