top of page

Fri, 03 Mar

|

Zoom

BARC [hacks]: Byd de unge velkommen i beslutningsprocessen

Kløften mellem de ældre og yngre generationer har aldrig været større og mange virksomheder og organisationer har et uforløst potentiale i at byde dem indenfor døren. Vi har inviteret Generation-Z bureauet Wednesday Club til et hack om, hvordan man tager de unge indenfor i beslutningsprocessen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Byd de unge velkommen i beslutningsprocessen
BARC [hacks]: Byd de unge velkommen i beslutningsprocessen

Time and place

03 Mar 2023, 10:00 – 11:00

Zoom

About this event

Kløften mellem de ældre og yngre generationer har aldrig været større og mange virksomheder og organisationer har et stort, uforløst potentiale i at byde dem indenfor døren. Ønsker du at navigere i en verden hvor trends opstår og forsvinder hurtigere end mange kan følge med, er unge et essentielt redskab i at holde dig og din organisation aktuel. Sådan lyder påstanden i hvert fald fra Wednesday Club, som vi har inviteret til at fortælle om, hvordan man kan arbejde med ungeinddragelse og ungerelevans.

Wednesday Club er en ung, kreativ virksomhed, der arbejder for at få flere unge til bordet når det handler om fremtidens kommunikation. Det gør de blandt andet med egne ungepaneler fra hele landet, ligesom de altid har unge integreret i egne kreative processer, fra start til slut.

Er du nysgerrig på hvorfor det kan være svært at komme i kontakt med unge? Vil du inspireres til at gå i dialog med unge samt høre om de positive effekter, det kan have for din organisation? Så giver Wednesday Club dig indblik i deres metoder i vores [hack]. 

Vi får besøg af:

Andreas Vejlstrup: Managing Director & Head of Youth

Ansvarlig for scoutning, rektrutering og håndtering af vores ungepaneler.

Oluf Valdemar Nielsen: Creative Lead

Ansvarlig for den kreative proces mellem virksomheder og de unge.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Vores [hack] afrundes med 30 minutters fælles refleksion i selskab med kolleger, hvor vi deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Tickets

 • Almindelig billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  DKK 495.00
  Tax: +DKK 123.75 moms
  Sale ended
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page