top of page

Fri, 29 Jan

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: COVID + DIGITAL = CHANGE

Den digitale udvikling er på nuværende stadie af COVID accellereret med 5 år og vores digitale vaner eksploderer. Chris Michaels er digital direktør for the National Gallery og giver konkrete og presserende råd til digital accelleration. Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: COVID + DIGITAL = CHANGE
BARC [hacks]: COVID + DIGITAL = CHANGE

Time and place

29 Jan 2021, 10:00 – 11:00

Afholdes via Zoom

About this event

"Get ready for a different competition" er Michaels' enkle opfordring til det danske kulturliv, da vi spørger om de digitale tendenser og deres konskevenser for den engelske kultursektor. 

Den digitale udvikling er på nuværende stadie af COVID accellereret med 5 år og vores digitale tilpasning er i himmelflugt. Kulturens indhold bliver distribueret, solgt og delt som aldrig før - og ofte helt uden for vores kontrol og konkurrencen om publikums opmærksomhed er stærkere end nogensinde - for publikums tid og indsigten i deres vaner er mange penge værd. 

Kulturlivet er digitalt udfordret på flere fronter: 

 • - evnen til at udvikle relevant indhold, som skal 
 • - distributeres effektiv på digitale platforme 
 • - målrettet et publikum om hvem man ikke ved så meget for at levere
 • - resultater ud fra en digital, strategisk helhed som også kan
 • - teste forretningsmodeller og udvikle nyt publikum

"If you don't understand why, you are out of the competition". De aktører som ikke er gearet til konkurrencen, skal finde en løsning. Det er en gevaldig mundfuld - men det danske kulturliv står ikke alene og vi står i en unik position til at arbejde sammen og lære af de bedste omkring os. Een af de bedste er Chris Michaels, som bl.a. er digital rådgiver for det engelske kulturministerium og digital chef på the National Gallery og han har givet BARC indsigter i nogle af tidens tendenser og løsninger.

I UKs kultursektor er udfordringerne de samme, men den tendens som Michaels er mest urolig for er denne: når kulturinstitutioner agerer digitalt, sker det i et globalt medie-vindue og på et globalt marked - fordi det digitale marked er født globalt. Og det globale marked domineres af de, som har de bedste digitale værktøjer og den bedste håndtering af data og indsigter i publikum. Og det er sjældent kulturens aktører. Det betyder, at selv de største, britiske kulturaktører bliver små og ineffektive på det digitale marked. Og det betyder endvidere, at de mindre spillere bliver mikroskopiske og dysfunktionelle på det digitale marked. 

Så hvad anbefaler Chris Michaels til DCMS (kulturministeriet) og til the National Gallery? Hvorfor har Michaels strategi for the British Museum har gjort museet til en global, digital attraktion? Hvad er det for styrker, svagheder og potentialer ved kultursektoren, som er blevet tegnet op af COVID-krisen? Hvordan sikrer vi at båe de store og små kommer ombord efter krisen og at medarbejder får en rød tråd at arbejde ud fra? Autenticitet, indhold, potentialet for partnerskaber, uddannelse og communitties - altså fællesskaber - er blot nogle af de tankevækkende svar - men de skal arbejde ind i en digital fremtid.

Chris Michaels er digital direktør for the National Gallery og giver konkrete og presserende råd til digital accelleration - for alle niveauer og for alle i samme båd. Unikt HACK med genveje til digital forståelse og strategi.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias nye online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Bemærk: Afholdes på engelsk

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Tickets

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  DKK 395.00
  Tax: +DKK 98.75 Moms
  Sale ended
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page