top of page

Fri, 31 Mar

|

Zoom

BARC [hacks]: Customer Relationship Management og CRM-systemer

Med data fra mange forskellige kilder er det muligt at tegne et meget forfinet billede af, hvem ens kunder og gæster er - og at kommunikere målrettet til dem ud fra det kendskab. Vi dykker ned i emnet Customer Relationship Management (CRM) sammen med kampagnechef hos Nuuday, Signe Skovgaard.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Customer Relationship Management og CRM-systemer
BARC [hacks]: Customer Relationship Management og CRM-systemer

Time and place

31 Mar 2023, 10:00 – 11:00

Zoom

About this event

Det har aldrig været nemt at målrette sine budskaber til specifikke segmenter iblandt eksisterende og potentielle brugere - men nutidens målgrupper er om muligt endnu mere komplekse og sammensatte end nogensinde før. Heldigvis er det med data fra mange forskellige kilder muligt at tegne et meget forfinet billede af, hvem ens kunder og gæster er - og at kommunikere målrettet til dem ud fra det kendskab til deres præferencer, købsmønstre og andre kendetegn. 

Denne data er som oftest tilgængelig på en lang række forskellige platforme som fx billet-system, nyhedsbrev, sociale medier, brugerundersøgelser - og det fulde potentiale ligger i, at kombinere denne data, og dermed styrke sit billede af hvem den enkelte gæst er, for derigennem at kunne servicere gæsten bedre. 

Én måde at arbejde med denne komination af data er i et såkaldt CRM-system (Customer Relationship Management). Det kan enten ske ved at tilføre data fra andre systemer til ét af de systemer man arbejder mest med i hverdagen (som fx MailChimp) eller ved at samle data i et helt tredje system. Uanset metoden, så rummer en struktureret tilgang til CRM muligheder for at højne niveauet af målretning og individualisering af din kommunikation og dine tilbud.

Vi dykker ned i emnet CRM og dets potentialer sammen med kampagnechef hos Nuuday, Signe Skovgaard. Signe Skovgaard er uddannet Cand. Mag., og har mere end 15 års erfaring med kommunikation og marketing fra bl.a. Det Kongelige Teater, Dansk Flygtningehjælp og Gyldendal. Siden 2022 har hun arbejdet som kampagnechef i YouSee med særligt fokus på marketing automation. Hun bevæger sig i krydsfeltet mellem forretningsudvikling, data og kommunikation og brænder for kreative kampagner og den gode, loyalitetsskabende kundeoplevelse.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Vores [hack] afrundes med 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Tickets

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  DKK 495.00
  Tax: +DKK 123.75 moms
  Sale ended
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  DKK 0.00
  Sale ended
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page