top of page

Fri, 26 Feb

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: FREMTIDEN SENDES PÅ EGNE OG DELTE MEDIER

Glem alt om PR og annoncering, når dette [hack] sætter fokus på egne medier og adgang til partneres kanaler. Det handler at skabe og distribuere indhold sammen, hvis man vi bevise sin relevans i troværdige situationer. Det er BOES anno 2030. Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: FREMTIDEN SENDES PÅ EGNE OG DELTE MEDIER
BARC [hacks]: FREMTIDEN SENDES PÅ EGNE OG DELTE MEDIER

Time and place

26 Feb 2021, 10:00 – 11:00

Afholdes via Zoom

About this event

Dine egne medier er vigtige, men din adgang til andres medier - kollegaer, nære partnere, interessenter, som finder dit emne eller projekt spændende eller relevant - er måske PR-feltets mest oversete hack. Her kan vi publikumsudvikle og bygge kapacitet, netværk og rækkevidde som en del af den daglige drift - i en samtale om det vi selv finder vigtigt.

På dette hack kigger vi nærmere på BOES-modellen, som dækker over bought, owned, earned og shared media - men primært for at udforske potentialet i owned - egne medier.  En orkestreret indsats kan potentielt give dig større rækkevidde i mere effektive kanaler end tv-annoncering kan nogensinde tilbyde.

Da verdens politiske etablissement mødtes til C40 klimatopmøde, inviterede BIG, Microsoft og TrierGaming ungdommen indenfor. Ikke på de bonede gulve, men i Minecrafts digitale univers, hvor de unge gav deres bud på bæredygtig arktitektur.

Opgaven var at aktivere C40s klima-agenda for børnene og gerne på en måde, som blev taget seriøst af de voksne. Partnerskabsbureauet New Relevance sikrede Microsoft som sponsor og involverede derefter ”de voksnes helte”, Bjarke Ingels og LEGO Build the change med børnenes helte, TrierGaming, for at lave en fælles involverings-platform i Minecraft*. 2.000 børn deltog i spillet som optakt til C40, hvor de 100 bedste bæredygtige builds blev inviteret til ’byggedag’ under topmødet i BLOX fulgt af bl.a Ramasjang og Politiken.

Al kommunikation blev foretaget owned, earned og shared media på tværs af alle interessenter, inkl. Københavns Kommune, Realdania, C40, LEGO, Dansk Byggeri, Shark Gaming, BLOX og DAC. Der var særlig vægt på TrierGamings YouTube og Twitch-kanaler for at nå den involverede målgruppe - og derudover på krydsopslag på Facebook, hvor alle interessenter delte de samme assets med et beskedent boost-budget, men med en stram udgivelsesplan på tværs af Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin og nyhedsbreve. Målet var her at nå forældre og øvrige befolkningsgrupper, som kunne relatere til en mere enkel og underholdende tilgang til topmødet.

Projektet blev skabt af BARC-medstifter Martin Buck Hegaard og blev i november 2020 nomineret til en SPOT:ON Activation Award for et C40-klimatopmøde for børn med bl.a. Realdania, BIG - Bjarke Ingels Group, LEGO, Dansk Byggeri, Dansk Arkitektur Center og Minecraft. 

Projektet blev bl.a nomineret, fordi det aktiverede 2.000 børn og nåede +1 mio brugere uden markedsføringsbudget.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias nye online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Tickets

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  DKK 395.00
  Tax: +DKK 98.75 Moms
  Sale ended
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page