top of page

Fri, 30 Sept

|

Zoom

BARC [hacks]: Fundraising til jeres projekt

Mængden af fondsmidler til almennyttige projekter har i de seneste år været støt stigende og forventningen er, at de private fondes bevillinger alene vil overstige 20 mia. kr. i 2022. Vi får besøg af Dennis Hørmann som siden 2010 har arbejdet med fundraising. Gratis for medlemmer af BARCs netværk.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Fundraising til jeres projekt
BARC [hacks]: Fundraising til jeres projekt

Time and place

30 Sept 2022, 10:00 – 11:00

Zoom

About this event

Antallet af især fondsmidler til almennyttige projekter har i de seneste år været støt stigende og forventningen er, at vi kommer over 20 mia. kr. i samlede tilsagn fra alene private fonde i 2022! Så mange tilgængelige midler bevirker naturligvis også en stigning i antallet af fondsansøgninger, hvor det mere end nogensinde kræver gode kompetencer, timing, relationsarbejde og til tider held at få del i de mange midler.

På dette BARC [hacks] webinar får vi besøg af Dennis Hørmann fra virksomheden Fundraiseren, som siden 2010 har hentet +350 mio. kr. hjem i fondsmidler til private og offentlige kunder. Dennis har igennem tiden undervist +10.000 kursister, og står bag produkter som Håndbog i fundraising, Danmarks største fundraising portal Fonde.dk, projektstyringsværktøjet Grant Manager og den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse.

Når du har deltaget på dette webinar i fundraising vil du have opnået indsigt i det danske fonds- og puljemarked og vide, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning. Målet er klart: at blive klædt på til at hente flere midler hjem fra fonde og puljer til udviklingsprojekter.

I løbet af webinaret i fundraising vil du bl.a. få:

 • en introduktion til fundraising
 • gode tips og idéer til fondsansøgningen
 • info om faldgruber du bør kende til
 • mulighed for at stille spørgsmål

Efter webinaret vil du have fået fornyet inspiration og perspektiver på arbejdet med fundraising – forhåbentlig med en øget opmærksomhed på, hvordan du effektiviserer indsatsen.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Tickets

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  DKK 495.00
  Tax: +DKK 123.75 moms
  Sale ended
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page