top of page

Fri, 29 Oct

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: INDSIGT GENNEM DATA - PUBLIKUMSVANER OG POTENTIALER

På baggrund af en række nationale undersøgelser og målinger giver Lene Struck-Madsen, projektleder i Applaus, indsigt i borgernes brug af kulturliv. Hvilke barrierer ligger der til grund for at borgerne ikke at bruge kulturlivet mere, og hvilke potentialer findes der for kulturinstitutionerne?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: INDSIGT GENNEM DATA - PUBLIKUMSVANER OG POTENTIALER
BARC [hacks]: INDSIGT GENNEM DATA - PUBLIKUMSVANER OG POTENTIALER

Time and place

29 Oct 2021, 10:00 – 11:00

Afholdes via Zoom

About this event

Hvordan agerer publikum post COVID-19 og har borgernes kulturelle vaner ændret sig?

På baggrund af en række nationale undersøgelser og målinger giver Lene Struck-Madsen, projektleder i Applaus, indsigt i borgernes brug af kulturlivet. Hvilke barrierer ligger der til grund for, at borgerne ikke bruger kulturlivet mere, og hvilke potentialer findes der for kulturinstitutionerne?

Få tips og anbefalinger til hvordan du kan få større publikumsindsigt og blive klogere på, hvordan du kan sikre at raten af genbesøg stiger og du bliver top of mind hos dit publikum.

Applaus har siden 2018 specialiseret sig i publikumsudvikling i kulturbranchen, og deler til dette fredagshack ud af værktøjskassen og gør dig klogere på borgernes kulturvaner.

Læs mere om Applaus og deres undersøgelser her: https://www.applaus.nu/

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Tickets

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  DKK 395.00
  Tax: +DKK 98.75 moms
  Sale ended
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page