top of page

Fri, 27 Jan

|

Zoom

BARC [hacks]: Marketingbudgettet ifølge Reklameanalysen 2022

Hvilken retning går den traditionelle annoncering i en tid præget af reklameskepsis og medieforandringer? Hvordan stiller vi skarpt på den moderne, relevanssøgende forbruger? Og hvordan kan vi i højere grad tale tillid og mening ind i vores markedsføring, så forbrugerne ikke vender os ryggen?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Marketingbudgettet ifølge Reklameanalysen 2022
BARC [hacks]: Marketingbudgettet ifølge Reklameanalysen 2022

Time and place

27 Jan 2023, 10:00 – 11:00

Zoom

About this event

Annonceringsmulighederne er talrige, kortsigtet vækst stresser dagsordenen, og den reklamekritiske forbruger stiller større krav til medier og brands end nogensinde før. Vi befinder os i en jungle af reklamer, hvor det ikke længere er nok at råbe højest og betale sig til opmærksomhed, men hvor relevans er blevet det væsentligste parameter til at gå fra kendskab til reelt engagement.

Men hvilken retning går den traditionelle annoncering i en tid præget af reklameskepsis og medieforandringer? Hvordan stiller vi skarpt på den moderne, relevanssøgende forbruger? Og hvordan kan vi i højere grad tale tillid og mening ind i vores markedsføring, så forbrugerne ikke vender os ryggen?

Simone Misser-Pedersen er uddanet cand.merc i Økonomisk Markedsføring og arbejder som seniorkonsulent i det integrerede medie- og kommunikationsbureau Mindshare, hvor hun gennem de sidste 5 år har rådgivet kunder i krydsfeltet mellem data, strategi, trends og målgruppeindsigter.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Vores [hack] afrundes med 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Tickets

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  DKK 495.00
  Tax: +DKK 123.75 moms
  Sale ended
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page