top of page

Fri, 28 Apr

|

Zoom

BARC [hacks]: Mikrotekst og nudging

I dette BARC [hacks] dykker vi med afsæt i nudging-teori, ned i hvordan mikrotekst kan være med til at styrke den generelle brugeroplevelse på jeres digitale, publikumsvendte platforme - samt styrke købsflow og konverteringer.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Mikrotekst og nudging
BARC [hacks]: Mikrotekst og nudging

Time and place

28 Apr 2023, 10:00 – 11:00

Zoom

About this event

"Headshot of Zosia Poulter, Substrakt's content strategist. She's wearing a patterned cream and black blouse, smiling."

Hvis du undrer dig over teksten ovenfor, skal du se med på dette hack hvor forklaringen vil indgå som en del af oplægget.

---

Små tilskyndelser og skub kan gøre en verden til forskel, når det kommer til online-købsoplevelsen. Det er disse små detaljer vi kalder "mikrotekst".

Uden for kunst- og kultursektoren arbejder produkt- og UX-designere med mikrotekst for at forbedre brugeroplevelsen. I dette hack vil Zosia Poulter fra engelske Substrakt slå til lyd for, at marketing- og indholdsfolk i kunst- og kultursektoren også arbejder med mikrotekst. For et øget fokus på disse korte tekster kan flytte købsoplevelsen rigigt langt.

I dette hack vil Zosia forklare hvordan mikrotekst kan styrke den overordnede brugeroplevelse og demonstrere med eksempler, hvordan dét at "ramme rigtigt" med de små tekster kan hjælpe brugere og besøgende videre ind i købsflowet eller ind til donationer og medlemskaber. Før vi går i dybden med emnet "mikrotekst" tager vi et kig på de adfærdsøkonomiske teorier omkring "nudging" - både hvordan det kan bruges til styrke købe-adfærd, men også hvordan det kan give bagslag.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Vores [hack] afrundes med 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Tickets

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  DKK 495.00
  Tax: +DKK 123.75 moms
  Sale ended
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  DKK 0.00
  Sale ended
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page