top of page

Fri, 26 May

|

Zoom

BARC [hacks]: Styrk jeres PR-indsats

Der er konkurrence om opmærksomheden - både hos publikum og i medierne. Vi har inviteret PR-ekspert Kristina Sindberg til at fortælle om, hvilke overvejelser og greb man med fordel kan gøre brug af når man arbejder med PR, selv på et mindre budget.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: Styrk jeres PR-indsats
BARC [hacks]: Styrk jeres PR-indsats

Time and place

26 May 2023, 10:00 – 11:00

Zoom

About this event

Der er konkurrence om opmærksomheden - både hos publikum og i medierne. Derfor kræver det omtanke og de rigtige strategiske greb, hvis jeres fortælling skal have opmærksomhed udenfor jeres egne kanaler på sociale medier, hjemmeside m.v. Når man fortæller sin historie er det derfor vigtigt med en målrettet indsats overfor konkrete, relevante medier og journalister - fremfor blot at sende en pressemeddelelse ud, og vente på, at TV-avisen ringer. Det handler om at anlægge et “udefra og ind”-perspektiv, og forsøge at se hvilke vinkler og aspekter af sin fortælling, der er relevant for det brederes samfund eller for konkrete nichemedier.

Vi har inviteret Kristina Sindberg til at fortælle om, hvilke overvejelser og greb man med fordel kan gøre brug af når man arbejder med PR, selv på et mindre budget. Kristina har mere end 15 års erfaring med at arbejde med PR og kommunikation i kultursektoren - i mange år for HAVE A/S og siden 2020 for samfundsbureauet Geelmuyden Kiese. Kristina arbejder bl.a. med Kulturmødet Mors, Østerbro Teater, Bikubenfonden, Mofibo og RedBull. Kristina vil dele konkrete tips, tricks og værktøjer og udfordre deltagerne til at forsøge at se sig selv gennem mediernes kikkert, for at kunne arbejde med den rigtige PR-appel.

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Vores [hack] afrundes med 30 minutters refleksion i selskab med kolleger, hvor vi deler konkrete udfordringer og drøfter hvad et muligt skridt for hver enkelt deltager kunne være.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer.

Tickets

 • BARC [hacks] - billet

  Adgang for én person til BARC [hacks] Zoom-session. Varighed ca 60 min.

  DKK 495.00
  Tax: +DKK 123.75 moms
  Sale ended
 • Medlemsbillet

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed ca 60 min.

  DKK 0.00
  Sale ended
 • Medlemsbillet + fagligt forum

  Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias netværk. Varighed af webinar ca 60 min. Efter webinar inviterer vi medlemmer til 30 minutters faglig og kollegial sparring.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page