top of page

Fri, 25 Mar

|

Afholdes via Zoom

BARC [hacks]: VIRTUAL & AUGMENTED REALITY I KULTURSEKTOREN

Brugen af AR og VR (tilsammen kaldet “XR” - Extended Reality) rummer enorme potentialer for kultursektoren. Men hvordan kommer man som kulturinstitution igang med at arbejde med digitale oplevelsesformater? Og hvordan kan man tænke dem ind som en del af sin forretnings- og kommunikationsstrategi?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BARC [hacks]: VIRTUAL & AUGMENTED REALITY I KULTURSEKTOREN
BARC [hacks]: VIRTUAL & AUGMENTED REALITY I KULTURSEKTOREN

Time and place

25 Mar 2022, 10:00 – 11:00

Afholdes via Zoom

About this event

Brugen af AR og VR (tilsammen kaldet “XR” - Extended Reality) rummer enorme potentialer for at skabe endnu bedre og endnu mere engagerende oplevelser i kultursektoren - og nå et globalt publikum med disse oplevelser. Men hvordan kommer man som kulturinstitution igang med at arbejde med digitale oplevelsesformater? Og hvordan kan man tænke dem ind som en del af sin forretnings- og kommunikationsstrategi?

Der ligger et spændende og relativt uafdækket potentiale i at udforske og implementere virtual- og augmented reality løsninger i oplevelsessektoren. Begge medier åbner nye muligheder for at vække fortællinger til live, tilføje dybde og følelsesmæssigt impact, og transportere brugere på tværs af tid og rum.

I lyset af pandemi og nedlukninger er det blevet tydeligt at oplevelsessektoren har brug for at kunne nå publikum på måder, der er engagerende, og som understøtter en bæredygtig forretning. Her bliver AR og VR løsninger kun mere interessante i takt med at teknologien modnes og tilbyder nye måde at distribuere og konsumere oplevelser på.

På dette BARC [hacks] får vi besøg at to stærke kapaciteter på området. Matias Siedler er Cultural Lead hos Khora VR - Danmarks stærkeste VR-bureau, som bl.a. har leveret produktioner til og samarbejdet med Museum Vestsjælland, Esrum Kloster og M/S Museet for Søfart. David Sime er en prisvindende AR og VR specialist med over 20 års erfaring i digitale formater. David leder til dagligt de to bureauer Oncor Reality og Riiot Digital, som begge er specialiseret i immersive formater.

Matias og David vil fortælle om potentialer og muligheder i brug af XR. Hvordan kan man bruge de nye teknologier til at skabe hybride oplevelser hvor det digitale spiller sammen med det fysiske og hvad gør tilførelsen af det digitale element ved oplevelsen? Hvordan kan XR hjælpe jer med at nå et øget publikum verden over? Og hvad med det dersens “metaverse” - hvordan passer det ind i det hele?

BARC [hacks] er BARC Scandinavias månedlige online-format. BARC [hacks] er tænkt som et inspirerende pause i vores hektiske dagligdag hvor vi på en time kommer ind på nogle af tidens hotteste nye idéer og koncepter indenfor forretningsudvikling og digitalisering.

Gratis for medlemmer af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

NB: Webinaret optages og optagelser vil senere blive tilgængeliggjort online for BARCs medlemmer samt muligvis brugt i andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne skal du derfor slå dit kamera fra når du deltager i webinaret.

Tickets

 • BARC [hacks]

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min.

  DKK 395.00
  Tax: +DKK 98.75 Moms
  Sale ended
 • BARC [hacks] - medlemsbillet

  Billet til BARC [hacks] online session via Zoom. Varighed ca 60 min. Gratis hvis din organisation er medlem af BARC Scandinavias medlemsnetværk.

  DKK 0.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page