top of page

Thu, 26 Sept

|

Salon K, Huset-KBH

GHOSTS! Kender du dit publikum? Masterclass om digital marketing og publikumsudvikling

’Ghost’ er det engelske begreb for en gæst, som kommer og går uden et spor. Det er efter vores opfattelse et af de største kommercielle potentialer i kultursektoren i dag. Lær hvordan man med små tiltag kan skaffe store publikumsindsigter.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
GHOSTS! Kender du dit publikum? Masterclass om digital marketing og publikumsudvikling
GHOSTS! Kender du dit publikum? Masterclass om digital marketing og publikumsudvikling

Time and place

26 Sept 2019, 09:00 – 16:00

Salon K, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København, Denmark

About this event

LYT TIL VORES PODCAST OM 'GHOSTS' HER.

Hver dag besøger børn, teenagere, pensionister, familier, virksomheder og vennegrupper landets teatre, museer, events, udstillinger og mange andre kultursteder uden at vi ved, hvorfor de kommer. Hvornår beslutter de sig? Hvor bor de? Hvilke vaner har de? Hvad ønsker de at købe? Hvordan kunne I styrke jeres forretning og relevans, hvis I kunne skrive dem en direkte besked i næste uge - eller næste gang I har noget på hjerte? Hvordan ville det stille jer overfor eksterne partnere?

Hvis du vil lære dine ”ghosts” bedre at kende, vinde deres loyalitet, sikre genbesøg og -køb, så bør du tage med på vores første store inspirationsdag med “ghostbuster”-cases fra ind- og udland.

På Barcs anden masterclass inviterer vi igen eksperter fra ind- og udland for at blive klogere på, hvordan man lærer sit publikum bedre at kende, hvordan man identificerer og forstår ens nuværende og fremtidige publikums vaner, forbrug og behov, og hvad man skal bruge denne viden til. Vi kigger nærmere på teorien og gode case studies. 

Der tages forbehold for ændringer i tider og rækkefølge i programpunkterne.

FORMIDDAGSPROGRAMMET 

VELKOMMEN TIL GHOSTS! - hvad er udfordringen og hvor ligger de store potentialer? 

Hvordan har man formået at indløse dem på det internationale kulturmarked? At skabe et loyalt publikum er ikke kun kulturinstitutionen drøm – det er alle brands’ drøm. Så hvad har de store brands gjort? Hvordan bliver vi ligeså gode som de store virksomheder til at kende vores kunder og målrette vores kommunikation? 

Velkomst og perspektivering v. Frederik Fabricius & Martin Buck Hegaard, stiftere og partnere i Barc Scandinavia. 

DANSK CASESTUDY 1: Hvordan sætter jeg den helt rigtige brugerundersøgelse sammen, så den understøtter mit behov og er til at betale? Odenses 5 store kulturinstitutioner gik sam- men om at designe en brugerundersøgelse, hør mere om, hvordan det foregik og hvad der kom ud af det. 

Oplægsholder er Julie Lindegaard, kommunikationschef for Odense Teater og der sættes 20 minutter af til spørgsmål og uddybninger ifht. vores gæsters behov.

DANSK CASESTUDY 2: Hvordan lærer vi vores brugere at kende, hvordan fastholder vi dem og hvordan sikrer vi, at vores brugere altid føler, de får masser af værdi for pengene på tværs af os.? Hør i detaljer om, hvordan Louise Vidkjær og Mikael Fock fra Kulturværftet i Helsingør udvikler deres kultur- og salgsplatform. 

FROKOST & TID TIL NETVÆRK 

INTERNATIONALT CASE STUDY 1: Hvordan finder kulturinstitutioner i England finder frem til hvem, hvad, hvor, hvornår og hvor ofte hos deres publikum er. Vores gæst er Cimeon Ellerton fra den britiske non profit, The Audience Agency, som viser deres værktøjerindenfor beriget data til at få styr på både eksisterende og potentielle gæster på tværs af kultursektoren. 

INTERNATIONALT CASESTUDY 2: Hvordan man kan arbejde med at engagere meget forskellige typer af målgrupper til den samme kulturinstitution. Og hvad gør kulturlivet i UK for at professionalisere sig selv digitalt? Vores gæst er David Pearce, tidligere chef for Welsh Millenium Centre, nu Europachef for Tessitura, ekspert i medlemsskaber.

INTERNATIONALT CASESTUDY 3: 

Festivaler, events og koncerter har en særlig udfordring, når man vil opbygge et meningsfyldt langsigtet forhold med sit publikum – både før, under og efter selve oplevelsen. 

Oliver Davies, Head of Marketing & Development for verdens største arts-festival fortæller: 

“We wanted to create a meaningful and extended journey for our audiences and chose as our mantra “one more ticket!”. 

We wanted to present a journey of risk-taking, of finding one’s self. Moving from 3 thousand members to 15 thousand over the last 5 years."

Der er oplæg og plads til debat og diskussion undervejs 

AFSLUTNING PÅ DAGEN: Perspektivering og debat v Frederik Fabricius og Martin Buck Hegaard

Færdig kl. 16:00

Tickets

  • Prisen for alle

    Prisen er excl. moms

    DKK 995.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page