top of page

Mon, 19 Feb

|

Hovedkassen, Københavns Rådhus

Lancering af Charter for et natteliv uden diskrimination

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Lancering af Charter for et natteliv uden diskrimination
Lancering af Charter for et natteliv uden diskrimination

Time and place

19 Feb 2024, 17:30 – 18:30

Hovedkassen, Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1, 1553 København, Danmark

About this event

København får et nyt Charter for et natteliv uden diskrimination. Det sker på baggrund af en politisk beslutning og efter en proces der i løbet af 2023 bl.a. har omfattet en tæt dialog mellem brancheaktører, restauratører, repræsentanter for minoritetsorganisationer m.fl.

Efter at charteret formelt blev vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, er vi nu klar til at lancere charteret og den tilhørende kampagne Natten er vores.

Ved lanceringseventet medvirker blandt andre Kultur- og Fritidsborgmester Mia Nyegaard, repræsentanter fra forskellige dele af det københavnske natteliv og mange andre. Her vil vi præsentere charteret og kampagnen samt fortsætte dialogen om gode initiativer, der kan bidrage til at gøre København til et endnu bedre sted at bo, leve og feste.

Hvis du repræsenterer en restauration, klub eller spillested er der mulighed for allerede inden lanceringen at tilslutte jer charteret og det positive budskab. Hvis du vil høre mere herom, så skriv til charter@barcscandinavia.com og du vil blive kontaktet hurtigst muligt med mere information.

Vi glæder os til at se dig til en festlig eftermiddag med fejring af Københavns nye Charter for et natteliv uden diskrimination.

Share with a colleague

bottom of page