top of page

Tue, 03 May

|

Onkel Dannys Plads, København

Masterclass: COMMUNITIES

Mød bl.a. Mikkeller Running Club, som giver indsigt i hvordan man skaber rammer om et fællesskab med afsæt i et klart værditilbud og bestemte produkter.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Masterclass: COMMUNITIES
Masterclass: COMMUNITIES

Time and place

03 May 2022, 10:30 – 15:30

Onkel Dannys Plads, København, Onkel Dannys Pl., 1700 København, Danmark

About this event

Vi læser ofte at vi skal have flere med i fællesskabet. Men hvor er fællesskabet - hvor foregår det? I BARCs næste masterclass undersøger vi hvordan man går fra at have et kulturtilbud til at have et fællesskab.

Det gør vi gennem disciplinen community management - en krævende, men også en ekstremt givende disciplin, som går på tværs af kommunikations- og forretningsudvikling. At formulere og facilitere et fællesskab omkring sit produkt er en stærk vej til at skabe loyalitet og bæredygtig, langsigtet kommunikation omkring sine tilbud. Tilbagevendende kunder, publikumsudvikling, frivillige, brand ambassadører, soliditet, produktudvikling er alle sammen logiske følger af vellykket community management - men hvad kræver det?

Facebook, YouTube, AirB'n'B, Linkedin, Trustpilot, TripAdvisor er alle markedsledende communities, som samler folk om ofte meget specifikke interesser. Og den faglighed, det indhold og de rammer som kulturens institutioner skaber til publikum er også - eller kan være - meget specifikt. En aften til en koncert, en løbetur med andre, en udstilling, en tur i en særlig biograf - er noget helt eksklusivt, som danner centrum i et fællesskab.

Det fællesskab kan forædles og bringes helt frem i fortællingen med en stærk loyalitet til følge. Denne loyalitet er måske den vigtigste 'resiliens’-faktor? Så hvordan programlægger og kommunikerer til sit loyale publikum - mens man også udforsker den 'digitale diaspora'. For det har aldrig været lettere at udforske sine globale potentialer. 

I den globale digitalisering tegner sig desuden nogle tendenser, som kulturens aktører skal forholde sig til - og som gør at communities - skal stå højt på listen over prioriterede værktøjer.

 • Det er krævende at skabe et loyalt og tilbagevendende publikum - og den stigende konkurrence om publikums opmærksomhed gør det kun sværere.
 • Polarisering og misinformation - publikum bruger i stigende medier, som bærer misinformation og det er nødvendigt at forme og tale ind i fællesskaber.
 • Ensomhed - og de sociale og sundhedsmæssige problemer, som bevisligt opstår herigennem - beskrives som en epidemi. Vi skal have flere med i fællesskabet.
 • Den digitale virkelighed giver mulighed for at undersøge, hvad man har til fælles med et globalt publikum, mens digitale værktøjer kan forme rammer omkring et fællesskab, hvor der kan opstå identifikation, motivation og progression. Men hvordan gør vi begrebet fællesskab operationelt?

På BARCs masterclass tager vi fire forskellige greb på det lidt uhåndterbare begreb, community management.

Tickets

 • Almindelig billet

  DKK 1,295.00
  Tax: +DKK 323.75 moms
  Sale ended
 • BARC medlems-billet

  Billet for medlemmer af BARC Scandinavias netværk

  DKK 895.00
  Tax: +DKK 223.75 moms
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page