top of page

Fri, 14 Apr

|

Union, København N

Masterclass: In Situ - når scenen flytter ud

Hvordan når vi nye og diverse målgrupper, som ellers aldrig ville opsøge os? Kom med på masterclass, hvor vi sammen med CKI går i dybden med IN SITU-formidling - med bl.a. Jonas Jarl (Södra Communityteatern), Inge Merete Kjeldgaard (Esbjerg Kunstmuseum) og Lise Ørskov (Opgang2).

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Masterclass: In Situ - når scenen flytter ud
Masterclass: In Situ - når scenen flytter ud

Time and place

14 Apr 2023, 09:30 – 15:00

Union, København N, Nørre Allé 7, 2200 København, Danmark

About this event

Hvordan når vi nye og diverse målgrupper, som ellers aldrig ville opdage eller opsøge vores kulturtilbud? Hvordan kommer vi ud til børn og unge, til socialt udsatte, til uuddannede, til minoriteter? 

Vores kulturtilbud - i hele den vestlige kultursektor - bliver til tadighed benyttet af et ultra-homogent publikum. En bestemt demografi, en særlig uddannelsesbaggrund, indtægtsgruppe mv. som forstår og fastholder kriterierne for kunstnerisk indhold og koderne for forventet adfærd. Koder og rammer som - uden at ville det - holder andre væk. Kulturen er historisk set forbeholdt en mindre gruppe af priviligerede - og dermed bliver kulturen i stigende grad en faktor, der adskiller os.

Hvis vi kombinerer den præmis med 2-3 års pandemi, hvor alle demografiers (for)brug af digitalt indhold er accellereret, så står vi med nogle forudsætninger, der er væsensforskellige fra den virkelighed, som gjorde det logisk og attraktivt at ramme et teater, spillested eller et museum ind i fysiske vægge på en bestemt lokation? 

Hvis gæsterne ikke vil komme til os (det vil de nok gerne, men de skal opdage os først), så må scenen og kunsten først komme til dem. 

På denne masterclass får vi besøg af 4 specialister, som har arbejdet intensivt med at flytte scenen ud til publikum - in situ. For hvad kræver det at flytte sin scene og sit indhold ud til publikum? Hvem skal man vælge og hvordan? Hvordan gearer man produktionen og hvad virker godt hos publikum og hvad virker mindre godt? Hvordan sikrer man at det 'konverterer' publikum til de faste, vante rammer? Hvilke faldgruber indebærer det og hvilke forretningsmodeller og partnerskaber åbner det op for?

Tickets

 • Medlems-billet

  Billetter for medlemmer af BARC Scandinavias netværk

  DKK 300.00
  Tax: +DKK 75.00 Moms
  Sale ended
 • Billet

  Almindelig billet

  DKK 1,000.00
  Tax: +DKK 250.00 Moms
  Sale ended
 • Medlems-billet: Streaming

  Se masterclassen via live-stream. Pris for medlemmer af BARC Scandinavias netværk.

  DKK 200.00
  Tax: +DKK 50.00 Moms
  Sale ended
 • Billet: Streaming

  Se masterclassen via live-stream.

  DKK 800.00
  Tax: +DKK 200.00 Moms
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page