top of page

Thu, 30 Jan

|

BLOX - Los Angeles

PARTNERSKABER ANNO 2020

Hvordan får kulturen større del i content-industriens 20 mia DKK? Hvordan etablerer man partnerskaber, som styrker flere bundlinjer i organisationen? Hvilke typer partnerskaber findes der - og hvad mener de i UK, når de arbejder med 'tension' og 'transformation'? Vi undersøger metoder og cases.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
PARTNERSKABER ANNO 2020
PARTNERSKABER ANNO 2020

Time and place

30 Jan 2020, 09:30 – 16:00

BLOX - Los Angeles, Bryghusgade 8, København, Denmark

About this event

LÆR PARTNERSKABER AF DE BEDSTE

Lidt imod fortjeneste bliver partnerskaber betragtet som et moderniseret knopskud på sponsor-tankegangen. Men partnerskaber kan mere end det. 

Hør hvordan kulturens fremmeste partnerskabschefer arbejder.

Janne Villadsen, Udviklings- og kommunikationsdirektør på Heartland Festival fortæller hvordan man kan skabe ny kultur igennem indholdsdrevne partnerskaber.  Kulturfestivalen arbejder udelukkende med modtagerorienterede  indholdspartnerskaber og har på den måde fundet en ny måde at skabe  kultur-erhverv partnerskaber. Partnerskaber hvis aktiveringer kan indgå i programmet på lige fod med  festivalens øvrige programområder; musik, talks, art og talks. 

Zak Mensah, head of Transformation at Bristol Culture & Creative Industries og ansvarlig for at de 6 Bristol museer og gallerier er klædt på til fremtidens krav til den digitale, den adpative organisationsudvikling og forretningsudvikling. Zak fortæller om netop de 3 nøgleingredienser, som er afgørende, når en partnerskabsstrategi skal formuleres. 

Morten Mørup, senior brand activation and partnerships manager repræsenterer de store, stygge brands, når han fortæller hvordan Telia afvejer kulturens og samværets værdier, inden der investeres store beløb i f.eks. Telia Parken og Smukfest. 

Marie Louise Dunker, kommunikationschef på ARKEN og Charlotte Andersen, marketingdirektør for Rødovre Centrum fortæller om deres multi-prisvindende samarbejde om udstillingen "My Music". Et på alle måder utraditionelt samarbejde, som gav genlyd i medierne og branchen og som åbnede op for en helt ny museumspraksis. Baseret på de gode erfaringer indleder de nu endnu et samarbejde, denne gang om udstillingen Dyr i kunsten, som I vil høre mere om på vores masterclass. 

Til sidst inviterer vi en sidste gæst i sofaen til en afsluttende debat og spørgerunde: hvordan får kulturen del af kagen? Dagens oplægsholdere udfordres af publikum og dagens vært, Martin Buck Hegaard, som selv har lavet partnerskaber for bl.a. Mew, DR, B&O, Mø, DAC, Microsoft og BIG – og været partnerskabsmentor for Wonderful Copenhagens signature events.

MASTERCLASS program 30. januar: 

09:30 - 10:00 - Indregistrering og let morgenmad

10.00 - 10.15 -  Partnerskabernes fire aktiver & the value exchange

Martin Buck Hegaard, partner i Barc

10.15 - 11.00 - Partnerskabernes rolle og forudsætninger hos Heartland Festival

Janne Villadsen, Development & Communications Director for Heartland Festival 

11.05 - 11.50 - Partnerships as the driver for funding and adaptive development in the cultural business and organization 

Zak Mensah, head of Transformation at Bristol Culture & Creative Industries. Medlem af Arts Council England's digitaliseringsråd og bestyrelsesmedlem i the Association for Cultural Enterprises

11.50 - 12.15 - Kontekst - Samtidens forudsætninger for vellykkede partnerskaber

Spørgerunde, opsamling og paneldebat med Zak & Janne - Modereret af Martin Buck Hegaard

12.15 - 13.00 - Frokost

13.00 - 13.45 - Hvad leder de store brands efter i partnerskabet med kulturen?

Morten Mørup, Senior brand activation & partnership manager i Telia. Jurymedlem i Spot: On Activation Award og ansvarlig for Telias partnerskaber med Smukfest og Telia Parken . 

13.50 - 14.30 - Partnerskaber som den stærkeste vej til nye målgrupper

Charlotte Andersen, prisvindende marketingdirektør for Rødovre Centrum & Marie-Louise Dunker, kommunikationschef på ARKEN Museum for Moderne Kunst

14.30 - 14.45 - Partnerskabet er transformativt & metoden er specifik

Opsummering - Martin Buck Hegaard 

14.45 - 15.05 - Kage og kaffe

15.05 - 15.30 - Paneldebat - hvordan får kulturen større del i content-industriens 20 mia DKK?

med Charlotte, Marie-Louise og Morten og en surprise gæst - Modereret af Martin Buck Hegaard

Vi forudser at den traditionelle annoncerings dybe krise og udviklingen indenfor traditionelt PR-bærende medier vil bane vejen for grundige, strategiske partnerskaber frem mod 2030. Hvordan arbejder man konkret som kulturaktør for at skabe partnerskaber?

15.30 - 16.00 - Afrunding - Tak for i dag / networking 

APESHIT?

Vi har kaldt vores masterclass om partnerskaber 'APESHIT ' efter titlen på Beyonce's & Jay-Z' første single fra ægteparrets fælles album 'Everything Is Love'. Vi hævder ikke at det er dybt, men det er ekstremt effektivt. Så hvad sker, når Jay-Z og Beyonce rykker ind på Louvre og amerikansk, sort urban-kultur frontalkolliderer med hvid, europæisk finkultur? Videoen optages på Louvre som indledning på en Europa-turne, der hurtigt sælges ud, mens Louvre får en langsigtet effekt med en række spin offs og afledte produkter - og i sidste ende 45% flere unge besøgende - online og i museet. 

Partnerskaber er en enkel, ligeværdig og troværdig vej til at nye målgrupper. Reel dialog med publikum. En farbar vej ud af den kunstige markedsførings og monologiske PRs regime. For os er partnerskaber den sunde og strategisk helhedsorienterede vej til nye indtægter, nye kanaler og til en bedre forståelse af sit brand og sin egen rolle i et givent marked. 

Partnerskaber bør være kulturlivets bedste ven i forhold til et erhvervsliv, som efterspørger indhold, kanaler, mening, fortællinger, stjerner, frivillige, dedikation, scener og events. 

Tickets

 • Masterclass om partnerskaber

  Billetten inkluderer velkomstkaffe & croissant, frugt, kaffe/the, frokost og lidt kage til eftermiddagen.

  DKK 2,995.00
  Sale ended
 • Medlemsbillet

  Hvis du er medlem af Barc får du rabat på alle vores aktiviteter.

  DKK 1,295.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share with a colleague

bottom of page