top of page

Mon, 31 Oct

|

Royal Botanic Gardens, Kew

STUDIEREJSE: ROYAL BOTANIC GARDENS, KEW - LONDON

Inspirations rejse til en af verdens mest betydningsfulde kulturklusters, Royal Botanic Gardens, Kew.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
STUDIEREJSE: ROYAL BOTANIC GARDENS, KEW - LONDON
STUDIEREJSE: ROYAL BOTANIC GARDENS, KEW - LONDON

Time and place

31 Oct 2022, 09:30 – 01 Nov 2022, 14:30

Royal Botanic Gardens, Kew, Richmond TW9, UK

About this event

Blot 30 minutter fra Heathrow lufthavn finder vi en af verdens førende attraktioner og kulturelle oaser - The Royal Botanic Gardens, Kew. Denne verdenskendte kultur- og heritage-institution huser ikke bare Storbrittaniens botaniske institut, men også attraktioner som Historic Royal Palaces, kulturarvsbygninger og et videnskabsmuseum.

BARC Advisory Board-medlem Adam Thow er chef for kommercielle aktiviteter på Kew, og han og hans personale har indvilget i at åbne dørene til den unikke Cambridge Cottage for os, på en studietur hvor vi får en unik indsigt bag scenerne, med mulighed for at forstå hvordan de mange forskellige institutioner i RBG Kew tilsammen danner en verdensklasses resilient kulturinstitution.

På dag to af turen bevæger vi os ud i nærområdet og besøger to andre unikke attraktioner: Chiswick House & Gardens hvor director Xanthe Arvanitakis og hendes hold står klar til at fortælle om Chiswicks arbejde med medlemskaber og klubkoncepter, og Syon Park, som er ledende indenfor filmkulisser og photoshoots.

Hele vejen igennem programmet kommer vi til at møde ledende personale som kan dele ud af deres erfaringer med at udvikle komercielle aktiviteter såvel som overkomme de hverdagstrusler som kulturinstitutioner overalt i verden lever med idag.

DAG 1 

Vi starter dagen kl. 9.30 (U.K. tid) hvilket giver mulighed for en tidlig flyver ind fra København.

  • Royal Botanic Gardens, Kew - Vi skal opleve haverne og tilbringe det meste af dagen i den charmerende Cambridge Cottage, hvor Adam Thow og hans hold inviterer os indenfor til et nærmere kig på deres forretningsstrategier, branding, licensering, medlemskabsprogrammer m.v. Undervejs serveres frokost.
  • Vi spiser aftensmad på en restaurant i nærheden (TBC).

DAG 2

  • Chiswick House & Gardens - Director Xanthe Arvanitakis og hendes hold byder indenfor på charmerende Chiswick og fortæller om deres arbejde med medlemskaber og klubkoncepter.
  • Frokost på Chiswick
  • Syon Park - Brugt som filmkulisse for bl.a. BBC's Agatha Christie serier, The Great British Bake Off (Den store bagedyst) og Disney’s Maleficent film samt et utal af foto-shoots for ledende magasiner og brands.

Vi slutter dagen 14.30 (U.K. tid) hvilket giver mulighed for en eftermiddags- eller aftenflyver retur til Danmark.

PRISER:

Early-bird:

  • Normal pris: 11.995,-
  • Medlemmer af BARC Scandinavias netværk ("Organisation" og "Stor organisation"): 8.995,- (25% rabat)

Pris:

  • Normal pris: 12.995,-
  • Medlemmer af BARC Scandinavias netværk ("Organisation" og "Stor organisation"): 9.745,- (25% rabat)

Prisen inkluderer forplejning (2x frokost, 1x morgenmad, 1x middag), undervisning/oplæg, materialer og hotel. Rejse til og fra Kew er IKKE inkluderet.

Alle priser er excl. moms. Vi arbejder netop nu på at finde en dato for studieturen i efteråret 2022. Du kan - helt uforpligtende - tilkendegive din interesse ved at tilmelde dig via linket nedenfor. Når der foreligger en dato vil du blive kontaktet med mulighed for at bekræfte din plads på studieturen.

BEMÆRK: MAXIMUM 20 PLADSER

Share with a colleague

bottom of page